24/7 ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ

+30 694 703 99 24

Πολύγλωσσο Προσωπικό

Οι Αρχές μας

για επαγγελματική ιατρική περίθαλψη

Σε κάθε επείγουσα κατάσταση...
προσφέρουμε τη βοήθεια μας

Η iASSIST διασφαλίζει το δικαίωμα όλων σε επαγγελματική και υπεύθυνη ιατρική φροντίδα. Η iASSIST επιδεικνύει την ίδια σχολαστικότητα σε κάθε περίπτωση και φροντίζει να αντιμετωπίζεται από εξειδικευμένους γιατρούς. Τηρώντας τις πιο προηγμένες διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, οι γιατροί μας λαμβάνουν συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση ώστε να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα τους. Το νοσηλευτικό μας προσωπικό επίσης, είναι πλήρως εκπαιδευμένο και έμπειρο, προσφέροντας υπηρεσίες κορυφαίου επίπεδου, πληροφόρηση και καθημερινή υποστήριξη.

Προστατέψτε την οικογένειά σας...
προστατέψτε τις διακοπές σας

Η iASSIST και οι γιατροί της, αντιμετωπίζουν κάθε ασθενή ως άνθρωπο που πρέπει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στις διακοπές και στην καθημερινότητά του, υγιής, με το ελάχιστο άγχος και πόνο.

Η iASSIST και οι γιατροί της εφαρμόζουν δίκαιες χρεώσεις και διασφαλίζουν ότι το κόστος περιορίζεται στα απαραίτητα, ακολουθώντας συμφωνίες για τυπικές τιμές και εκπτώσεις τόσο για ενδονοσοκομειακές όσο και για εξωτερικές θεραπείες, καταδικάζοντας έτσι πρακτικές τεχνητής υπερχρέωσης περιστατικών.

Η iASSIST ακολουθεί όλες τις συμφωνημένες διαδικασίες αποζημίωσης, προκειμένου να εξαλείψει τη συχνότητα των απορριπτόμενων αποζημιώσεων, να μειώσει τις περικοπές λογαριασμών, να προστατεύσει τα συμφέροντα των συνεργαζόμενων γιατρών και τον πολύτιμο χρόνο των ασφαλιστών.

Στην iASSIST δεχόμαστε και αξιολογούμε με ευχαρίστηση τα σχόλιά σας, με σκοπό να μεγιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητα και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.

elGreek

Για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies!

Μετάβαση στο περιεχόμενο