24/7 ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ

+30 694 703 99 24

Πολύγλωσσο Προσωπικό

Η Εταιρεία

Ο αξιόπιστος πάροχος ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στη Λευκάδα

Αφοσιωμένοι να βοηθούμε...
αφοσιωμένοι σε εσάς

Το 2009, η I-Assist ιδρύθηκε στη Λευκάδα, με μια σαφή αποστολή: να προσφέρει υψηλού επιπέδου, ανθρωποκεντρικές υπηρεσίες σε λογικές τιμές, που θα καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες των ασφαλισμένων πελατών και θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των ασφαλιστικών εταιρειών.

Ως αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών υγείας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετικές ιατρικές υπηρεσίες τόσο στους κατοίκους της περιοχής όσο και στους επισκέπτες του νησιού της Λευκάδας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να διασφαλίσουμε ότι τα άτομα έχουν πρόσβαση σε έμπειρο ιατρικό προσωπικό όλο το εικοσιτετράωρο, διασφαλίζοντας την ευημερία τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.

Το δίκτυό μας αποτελείται από 2 ιατρεία που βρίσκονται στο Νυδρί και τη Νικιάνα. Με πολυετή τεχνογνωσία και μέσα από την καθιερωμένη συνεργασία με την πλειονότητα των ασφαλιστικών εταιρειών από όλο τον κόσμο, περιορίζει τις διαδικασίες και τους εμπλεκόμενους ανθρώπους και εξασφαλίζει χαμηλότερες τιμές, ταχύτερη εξυπηρέτηση και υψηλότερη ποιότητα. Η δέσμευσή μας να παρέχουμε εξαιρετική φροντίδα διασφαλίζει ότι λαμβάνετε την κατάλληλη θεραπεία και υποστήριξη προσαρμοσμένη στις ειδικές ανάγκες σας.

Εικοσιτετράωρη πρόσβαση σε έμπειρο ιατρικό προσωπικό

Στην I-Assist, κατανοούμε τη σημασία της πρόσβασης σε ιατρικές υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή, ειδικά όταν λείπετε από το σπίτι. Είτε είστε παραθεριστής που απολαμβάνετε το χρόνο σας στο νησί της Λευκάδας είτε μέλος της τοπικής κοινότητας, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τη φροντίδα και την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Η έμπειρη ιατρική μας ομάδα είναι διαθέσιμη 24/7, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις ιατρικές σας ανησυχίες και να παρέχει άμεση και αποτελεσματική θεραπεία. Η ευημερία σας είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας και είμαστε αφοσιωμένοι στο να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας, ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας.

Μόλις φτάσετε στη Λευκάδα… σας καλύπτουμε

Στην I-Assist, πιστεύουμε ότι η πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη υψηλής ποιότητας πρέπει να είναι προσιτή και διαφανής. Συνεργαζόμαστε στενά με ασφαλιστικές εταιρείες για να εξορθολογίσουμε τις διοικητικές διαδικασίες και να εξασφαλίσουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία για τους ασφαλισμένους πελάτες μας. Με τη δημιουργία συνεργατικών συνεργασιών με ασφαλιστικές εταιρείες, στοχεύουμε να παρέχουμε χαμηλότερες τιμές, ταχύτερες υπηρεσίες και υψηλότερη ποιότητα φροντίδας. Κατανοούμε τους οικονομικούς παράγοντες που συνοδεύουν τις ιατρικές υπηρεσίες και προσπαθούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες σε λογικές τιμές που δίνουν προτεραιότητα στην ευημερία σας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Η πολυεπιστημονική κλινική μας στελεχώνεται από πιστοποιημένους ιατρούς που είναι ειδικοί σε ένα ευρύ φάσμα ιατρικών τομέων, όπως Παθολογική, Παιδιατρική, Ορθοπαιδική, Γ.Π., Πλαστική Χειρουργική, Δερματολογία, Καρδιολογία, Γυναικολογία, ΩΡΛ. Επιπλέον, μέσω συνεργασίας με την ακτινολογία και εργαστηριακά κέντρα, καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα θεραπειών. 

Η ομάδα μας στο I-Assist είναι αφοσιωμένη στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης προσανατολισμένη στον άνθρωπο. Κατανοούμε ότι κάθε ασθενής είναι μοναδικός και σας αντιμετωπίζουμε με τον σεβασμό, τη συμπόνια και την εξατομικευμένη προσοχή που σας αξίζει. Δίνουμε προτεραιότητα στη δημιουργία ισχυρών σχέσεων γιατρού-ασθενούς που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, την ανοιχτή επικοινωνία και τον αμοιβαίο σεβασμό. Η άνεση και η ικανοποίησή σας είναι οι κορυφαίες προτεραιότητές μας και διασφαλίζουμε ότι συμμετέχετε ενεργά στο ταξίδι σας στην υγειονομική περίθαλψη, λαμβάνοντας τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την ευημερία σας.

Όσον αφορά την υγεία σας, αξίζετε εξαιρετική φροντίδα που είναι προσβάσιμη, οικονομικά προσιτή και εστιασμένη στην ευημερία σας. Στην I-Assist, είμαστε περήφανοι που παρέχουμε ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στη Λευκάδα, Ελλάδα. Με την αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών υγείας μας, τη διαθεσιμότητα όλο το εικοσιτετράωρο και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση, δεσμευόμαστε να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας τόσο στους κατοίκους της περιοχής όσο και στους επισκέπτες. Εμπιστευτείτε την I-Assist να είναι ο συνεργάτης σας στην υγεία, διασφαλίζοντας την ψυχική σας ηρεμία και ευεξία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στη Λευκάδα.

elGreek

Για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies!

Μετάβαση στο περιεχόμενο